tirsdag 12. april 2011

Ortopaus

"Det var en travel dag og hun sprang fra rom til rom helt hysterisk, det var veldig viktig for henne å være på tide denne gangen, klær flyr i luften, klokken går fortere. Hun springer på badet og ser seg selv i speilet med noen hårspenner i hånden, hun klarer ikke å konsentrere seg på noe annet enn tiden og spenner begynner å fly overalt, på gulvet, i vasken og i sluken. Hun strekker hånden sin ned i sluken, hun kjenner slim og hår og blod begynner å renne… Armen synker lenger og lenger ned i sluken, noe drar henne lenger ned og hun kan ikke annet enn å skrike.
Det eneste som var til å finne var grønt slim, ødelagte spenner på gulvet og blod."

Dette er en Ortopaus, et dyr som befinner seg i forskjellige sluker, men er mest kjent for å leve i badekarsluken. Ortopausen er en blanding av mange raser og er tørst etter blod. Med sin runde kropp kryper den gjennom sluken som en blekksprut, den spiser alt den ser. Først biter Ortopausen tak med de to store fortennene for å holde igjen byttet når den spiser.
Ortopausen holder seg i fuktige og våte områder, ofte i vann. Ortopausen kan bli opp til 1 meter lang og 1 meter bred, hoggtennene vokser stadig. Svakheter er sukker, salt og rosa kosebamser.
Ortopauser er skadedyr, etter lenger tid i sluken vil grønne slimete basiller dannes oppå huden som vil føre til aggressiv oppførsel og smittsomme, uhelbredelige sykdommer.
Ortopausen har kroppen til en blekksprut, hoggtennene til en kjempestor slange og tennene til en cookie cutter hai, men fremdeles er monsteret noe for seg selv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar