tirsdag 12. april 2011

Luna Furore

Vesenet mitt heter Moon Fury, som jeg vil oversette til Månens Vrede på norsk. Det latinske navnet er Luna Furore. Dyret er en slangeaktig skapning som bor på månen, men nå har forvillet seg ned til jorda.
Kjennetegn på Luna Furoreen; I motsetning til andre slanger har denne faktisk armer, under armene er det noe som ser ut som vinger. Den har et lite “ror” på enden av halen og har store skarpe tenner.
Skapningen lever jo egentlig på månen, og der er det jo ikke gravitasjonskraft. Det gjør at den svever ganske fritt der oppe. Og den kan bruke armene til å dytte i fra bakken for å komme opp i luften, så spre ut armene for å sveve på “vingene”. Den kan ikke fly med vingene. Når den svever bruker den hele kroppen ut til halen, armene og roret på enden av halen aktivt til å styre seg med. De store skarpe tennene får ikke plass i munnen dens.
Når det kommer til oppførselen er den ekstremt fartlig å møte på. Den vil angripe å ødelegge alle levende vesner den støter på. Men den spiser ikke byttene sine, faktisk vet ingen hva den spiser. Når den går så er det en blanding av å dra seg frem på armene, kryping med halen og hvis det er mulighet for det gli på vinden. Armene dens er sterke med mye gripekraft og når den drar seg fram blir den veldig rask.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar